Категории
РЕНОВАКС ТАБЛ. Х 120 44256

РЕНОВАКС ТАБЛ. Х 120

 ( 0 гласа )

Код на продукт: 44256
Последна промяна:
Цена: 28.90лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

 

РЕНОВАКС ТАБЛ. Х 120 е хранителна добавка, съдържаща специално разработената формула ACE3X®, действаща благоприятно за здравето на Вашите стави.

ACE3X® съдържа глюкозамин сулфат 2KCL, извлечен от ракообразни и миди, манган и витамин С в уникално съотношение. Манганът спомага за нормалното функциониране на съединителната тъкан. Съединителната тъкан е навсякъде в тялото и изгражда множество структури, включително лигаментите около ставите, ставния хрущял, костите, сухожилията и съединителната мрежа на мускулните влакна. Манганът също допринася и за поддържане нормалното състояние на костите. За витамин С е известно, че влияе благотворно за нормалното образуване на колаген, необходим за нормалното функциониране на ставния хрущял и костите в тялото.

РЕНОВАКС ТАБЛ. Х 120

В допълнение на тези изключителни ползи манганът и витамин С в Реновакс® защитават тялото от оксидативен стрес, причиняван от свободните радикали. Манганът също допринася и за нормално функциониране на метаболизма, генериращ енергия. Витамин С способства за поддържане на нормално функционираща имунна система, особено след интензивно физическо натоварване. Влияе благотворно и за нормалната работа на нервната система. Хондроитинът (хондроитин сулфат-натрий) е молекула, която съществува естествено в човешкия организъм. Тя е основен градивен елемент на хрущяла – твърдата съединителна тъкан, която се намира между ставите. Хондроитинът в РЕНОВАКС ТАБЛ. Х 120 се извлича от естествени източници (кухороги бозайници).

РЕНОВАКС ТАБЛ. Х 120  може да помогне на хора, страдащи от износване на ставите. Износването на ставите се появява вследствие на наднормено тегло, активен спорт, с напредване на възрастта или от артрит.

В 4 таблетки (дневна доза) се съдържат:
Активни съставки     Състав в 4 табл.     %РКП
ACE3X®*     1664 mg     —
Хондроитин (натриев сулфат хондроитин)     800 mg     **
MСM (метилсилфонилметан)     300 mg     **

*Глюкозамин** (1500 mg)под формата на глюкозаминсулфат 2KCL;Витамин С (160 mg) под формата на L-аскорбиновакиселина, съставляващ 200% от РКП; Манган (4 mg) под формата на мангановглюконат, съставляващ 200% от РКП.

РКП – референтни количества за прием.
**Неустановени референтни количества за прием.

Употреба: 120 таблетки. Да се приемат 4 таблетки на ден, от 3 до 6 месеца.По лекарско предписание продуктът може да се употребява и за по-продължителен период от време. Да не се превишава препоръчителната дневна доза

П.П. Поръчай сега на тел. 0887 55 24 59

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети: СТАВИ
  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ РЕНОВАКС ТАБЛ. Х 120