Категории
РЕСПИСТИМ с витамини за възрастни табл. х 30 35727

РЕСПИСТИМ с витамини за възрастни табл. х 30

 ( 1 глас )

Още от производител: NATSTIM
Код на продукт: 35727
Последна промяна:
Цена: 10.60лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

РЕСПИСТИМ с витамини за възрастни табл. х 30  е хранителна добавка и уникален имуноподкрепящ комплекс плюс пълна гама от витамини и минерали за защита и жизненост всеки ден.

Добре известно е, че различните замърсители на околната среда и особено на въздуха имат подчертано вреден ефект върху човешкия организъм. Подробно са проучени токсичните, канцерогенните, мутагенните въздействия на огромно количество химически съединения, прахове, газове и аерозоли отделяни в работната среда, както и повишеният радиационен фон, представляващи сериозен професионален риск за много хора, ангажирани в определени видове производства. В последните години стана ясно, че всички тези вредни фактори - химически замърсители и повишено радиационно натоварване имат и демонстративен отрицателен ефект върху функциите на имунната система. Този ефект се изразява в намаляване на собствените съпротивителни сили към разнообразните бактериални и вирусни микроорганизми, по-голяма възможност от алергизиране на организма и предразположение към развитие на автоимунни и злокачествени заболявания.

Кога може да се използва Респистим плюс:

  •  грипни   епидемии   самостоятелно или   в комбинация с противогрипна ваксина, както и за скъсяване на реконвалесцентния период след боледуване и намаляване риска от вторични бактериални инфекции;

  •  намалява риска от вредното въздействие на свободните радикали;

  •  профилактика по време на есенно-зимния сезон, както от така наречените "рискови  групи" пациенти като възрастни хора, често боледуващи деца и възрастни от грип и хронични бактериални и вирусни инфекции на дихателната система.

Респистим плюс представлява последна генерация имунопатентован комплекс в комбинация с витамини (вит. C, вит А, вит Е, вит D3, витамини от В групата и др) и микроелементи (манган, мед, селен, и др). Предлага се като хранителна добавка за обогатяване на хранителната диета с витамини, минерали и антиоксиданти, като всеки един от тях изпълнява известни и специфични за организма естествени защитни функции важни за много по-лекото и бързо преодоляване на различните бактериални и вирусни инфекции. Продължителното използване на Респистим плюс потиска вредното действие на свободните радикали и стимулира постоянно, в необходимата степен, механизмите на имунната система на организма, отговорни за защитата от разнообразни инфекции на дихателната система.

Респистим плюс осигурява напълно или в значителна част препоръчителните дневни нужди от всички витамини и микроелементи.

   

В максимална дневна доза от 1 таблетка дневно

Витамин С    120 mg

Витамин Е    20 µg α-TE

Ниацин (никотинамид)    16 mg NE

Имуноподкрепящ комплекс (смес от липополизахариди, липопептиди)    10 mg

Цинк (цинков сулфат)    10 mg

Пантотенова киселина    6 mg

Витамин В6    1,6 mg

Витамин В1    1,2 mg

Витамин В2    1,2 mg

Бета-каротен    1 mg

Манган (манганов сулфат)    1 mg

Мед (меден сулфат)    0,9 mg

Витамин А    500 µg RE

Фолиева киселина    400 µg

Йод (калиев йодид)    150 µg

Селен (натриев селенит)    100 µg

Биотин    30 µg

Хром (хромов пиколинат)    30 µg

Витамин К    30 µg

Витамин Д    5 µg (200 IU)

Витамин В12    2,4 µg

Пълнители:  декстрати, салифицирана микрокристална целулоза;  антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиев стеарат, натриев нишестен гликолат.

*RЕ – ретинол еквивалент, TE – токоферол еквивалент, NE – ниацин еквивалент

Предназначение: Благоприятства функциите на имунната система. Допълва хранителния прием с витамини и микроелементи.

Качеството на продукта и отбелязаните на етикета количества се гарантират от изключителния швейцарски витаминен премикс (DSM Nutritional Products Ltd.) и краен контрол на продукта от независими лаборатории.

Препоръчителна доза за дневен прием и указания за употреба:

Възрастни и деца над 9 години – по една таблетка дневно преди хранене. Деца на възраст 2-8 години употребяват Респистим плюс за деца. При трудно преглъщане таблетката може да счупи на две. Дневната доза от една таблетка може да се раздели на два приема (сутрин и вечер).

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием !

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

Респистим плюс е подходящ за всекидневна употреба. Особено се препоръчва използването му през есенно-зимния сезон, когато приемът на плодове и зеленчуци е ограничен както и в началото на пролетта.

Съхранение: При стайна температура, на сухо и недостъпно за малки деца място.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ РЕСПИСТИМ с витамини за възрастни табл. х 30