Категории
SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане

SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане

 ( 7 гласа )

Код на продукт: 43209
Последна промяна:
Цена: 143.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!


SENDO ADVANCE 3  апарат за кръвно налягане Е ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ТОЧНО ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ НА БИЦЕПСА У ДОМА СЕГА НА ПРОМО ЦЕНА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА + АДАПТОР


 е с три предимства, които превръщат 
SENDO ADVANCE  3 апарат за кръвно налягане в модела за точни измервания, те са:

-    Изключителна точност;
-    Надеждност при дългосрочна употреба;
-    Лесен за употреба – само с един бутон.

За създаването на толкова надежден апарат за кръвно, колкото е
СЕНДО АДВАНС 3 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ, са нужни традиции. Японските инженери, които проектират и произвеждат електронните апарати за кръвно Сендо, са едни от пионерите на електронните апарати. В продължение на повече от 30 години този екип развива и усъвършенства технологиите за измерване. Резултатът от тази работа е 
СЕНДО АДВАНС 3 АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ – апарат, комбиниращ трите най-важни характеристики за домашния апарат за кръвно – безупречна точност, дългогодишна надеждност и е лесен за употреба.

Заради всички тези преимущества и единствената по рода си 5-годишна гаранция, фармацевтите го препоръчват като любим модел, най-лесен за използване от всеки у дома.

Точен и ясен резултат, дори при наличие на аритмия HIRA TECHNOLOGY


СЕНДО АДВАНС АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ измерва и показва на дисплея горна и долна граница на кръвното налягане, както и пулс. Точно, ясно и лесно. Но освен това, 
СЕНДО АДВАНС АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ има и още едно преимущество: апаратът отчита аритмия и посочва нейното наличие на екрана. Така, ако имате аритмичен пулс, ще получите своевременно сигнал от Вашия Сендо апарат за кръвно.

В допълнение, апаратите Седно класират резултатите от измерването Ви спрямо стандартите на Световната здравна организация. В лявата част на дисплея има специална скала, на която се отбелязва какво е кръвното ви налягане – ниско, нормално или високо.

Най-доброто обслужване на апарат за кръвно

Апаратите SENDO са създадени да осигурят дълги години точни измервания. Това е възможно заради изключително високите стандарти за качество и здравина при производството на апаратите.

Дългосрочната употреба на вашия електронен апарат SENDO е обезпечена и с петгодишна гаранция – първата по рода си с подобна продължителност за електронни апарати.

За въпроси относно гаранцията, използвайте безплатния клиентски номер 0800 13456.

Какво има в кутията?

    Апарат за имерване на кръвно налягане Sendo Advance 3
    Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см.
    Инструкция за употреба на български език
    Батерии (4xAA)
    Адаптер за включване към ел. мрежа
    Удобна чанта за съхранение
    Гаранционна карта

 

  1. 💊
  2. МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ
  3. КРЪВНО НАЛЯГАНЕ SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане