Категории
SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане 43209

SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане

 ( 1 глас )

Код на продукт: 43209
Последна промяна:
Цена: 120.00лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!


SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане Е ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ТОЧНО ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ НА БИЦЕПСА У ДОМА СЕГА НА ПРОМО ЦЕНА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


 е с три предимства, които превръщат 
SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане в модела за точни измервания, те са:

-    Изключителна точност;
-    Надеждност при дългосрочна употреба;
-    Лесен за употреба – само с един бутон.

За създаването на толкова надежден апарат за кръвно, колкото е
СЕНДО АДВАНС АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ, са нужни традиции. Японските инженери, които проектират и произвеждат електронните апарати за кръвно Сендо, са едни от пионерите на електронните апарати. В продължение на повече от 30 години този екип развива и усъвършенства технологиите за измерване. Резултатът от тази работа е 
СЕНДО АДВАНС АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ – апарат, комбиниращ трите най-важни характеристики за домашния апарат за кръвно – безупречна точност, дългогодишна надеждност и е лесен за употреба.

Заради всички тези преимущества и единствената по рода си 5-годишна гаранция, фармацевтите го препоръчват като любим модел, най-лесен за използване от всеки у дома.

Точен и ясен резултат, дори при наличие на аритмия


СЕНДО АДВАНС АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ измерва и показва на дисплея горна и долна граница на кръвното налягане, както и пулс. Точно, ясно и лесно. Но освен това, 
СЕНДО АДВАНС АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ има и още едно преимущество: апаратът отчита аритмия и посочва нейното наличие на екрана. Така, ако имате аритмичен пулс, ще получите своевременно сигнал от Вашия Сендо апарат за кръвно.

В допълнение, апаратите Седно класират резултатите от измерването Ви спрямо стандартите на Световната здравна организация. В лявата част на дисплея има специална скала, на която се отбелязва какво е кръвното ви налягане – ниско, нормално или високо.

Най-доброто обслужване на апарат за кръвно

Закупувайки апарат за измерване на кръвно налягане
СЕНДО АДВАНС АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ, Вие си гарантирате спокойствието, че у дома имате надежден продукт, на който можете да разчитате по всяко време. Ненадминатите качества на Sendo ADVANCE се допълват и от изключително обслужване за нашите клиенти. На Ваше разположение са специалисти, готови да отговорят на всички въпроси, които биха Ви възникнали, на безплатния клиентски номер 0800 13456 или на формата за въпроси тук на сайта. Освен отговор на всички Ваши въпроси, ако е наложително, екип от обучени специалисти може да Ви предостави помощ у дома.

 

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ
  3. КРЪВНО НАЛЯГАНЕ SENDO ADVANCE апарат за кръвно налягане