Категории
Sendo Smart апарат за кръвно налягане китка

Sendo Smart апарат за кръвно налягане китка

 ( 1 глас )

Код на продукт: 49630
Последна промяна:
Цена: 110.00лв.
( Продуктът не е наличен )

Можете да изберете от алтернативните артикули, които предлагаме !

Sendo Smart апарат за кръвно налягане китка надеждност в максимална компактност.

Кръвното налягане се променя често под влиянието на различни фактори; понякога се налага да го мерите, когато сте извън дома си. В такива случаи, най-доброто решение е SENDO SMART – компактен апарат, отговарящ на високите изисквания за точност и надеждност на марката SENDO.

Размерите на SENDO SMART позволяват да бъде носен в дамска чанта или по-голям джоб, а компактността му е съчетана с изключително лесна употреба. Апаратът има само един бутон: натискате и получавате резултат.

Оборудван с уникалната система PROTECT за предпазване на фините кръвоносни съдове на китката, SENDO SMART е подходящ за хора под 45-годишна възраст. Ето защо е така.

Кръвоносните съдове се променят с годините. Тaзи промяна може да доведе до неточности в измерването на кръвното налягане при китката за хора над 45 години. За тази възрастова група се препоръчва измерването да се извършва при бицепса, където, благодарение на значително по-големите кръвоносни съдове, промените с възрастта не оказват съществено влияние върху резултата от измерването.

  • Точно измерване със или без аритмия

Показателите на кръвното налягане могат да се повлияят от множество непредвидими фактори и ситуации – и тъкмо заради това е толкова важно винаги да имате SENDO SMART подръка. Освен точно измерване на пулс и горна и долна граница на кръвното налягане, SENDO SMART може да отчита и докладва и наличието на аритмия. В случай на аритмия, на дисплея незабавно се появява малък символ с цел информация и осигуряване на време за реакция. Стандартизираната скала на Световната здравна организация в лявата част на екрана позволява категоризацията на отчетеното кръвно налягане като високо, нормално или ниско, a специална функция ПАМЕТ автоматично записва всички отчетени стойности.

  • Отличен апарат. Отлично обслужване.

Не на последно място сред многобройните преимущества на SENDO SMART e несравнимото сервизно обслужване, включващо уникална петгодишна гаранция

  1. 💊
  2. МЕДИЦИНСКИ АПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ
  3. КРЪВНО НАЛЯГАНЕ Sendo Smart апарат за кръвно налягане китка