Категории
Солпадеин ефервесцентни таблетки х 24

Солпадеин ефервесцентни таблетки х 24

 ( 0 гласа )

Код на продукт: 46206
Последна промяна:
Цена: 11.74лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Солпадеин ефервесцентни таблетки х 24

Предназначение

Разтворимите таблетки СОЛПАДЕИН имат обезболяващо действие, с тяхна помощ успешно се овладяват температурни състояния. Действат успешно при простудни и вирусни заболявания. Препоръчвани са в случаи на болестни отклонения със слаба и средно изразена болка, като едно от най-честите им приложения е свързано със зъбобол или стоматологични интервенции, включително екстракция на зъб.
СОЛПАДЕИН неутрализира болезнената симптоматика при ревматизъм, възпалено гърло, главоболие, мускулни болки, дискомфорт и спазми при месечен цикъл.

Как се приема

Препаратът се взема перорално, разтворен в половин чаша вода. Допуска се прием едновременно на две таблетки при остри състояния, но не за продължително прилагане. Максималната дневна доза за деца над 12 години е 6 таблетки, а за възрастни – 8. Интервалите между два приема на СОЛПАДЕИН не могат да бъдат по-кратки от четири часа.
Ако в рамките на три дни болестното състояние не се повлияе от СОЛПАДЕИН, вашият терапевт ще реши как да продължите лечението. Наложителна е консултация със специалист, ако трябва да приемате таблетките повече от 10 дни.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Captcha  1. 💊
  2. ЗДРАВЕ
  3. ЛЕКАРСТВА БЕЗ РЕЦЕПТА Солпадеин ефервесцентни таблетки х 24