Категории
ТИНКТУРА КАНЕЛА ВТ 50 мл 45376

ТИНКТУРА КАНЕЛА ВТ 50 мл

 ( 1 глас )

Още от производител: ВЕТА ФАРМА АД
Код на продукт: 45376
Последна промяна:
Цена: 5.95лв.
( Продуктът не е наличен )

Можете да изберете от алтернативните артикули, които предлагаме !

Тинктура канела може да се използва за социално значими заболявания и да облекчава симптомите им.  Съставки:Етилов алкохол 50%  vol., пречистена вода, Kора от канела  20%(200 mg/ml)

Приложение:

Подобрява общото физиологично състояние на човека.

Тинктура канела допринася за поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта.

Тинктура канела оказва естественна подкрепа за добро кръвно налягане и здравословен метаболизъм на холестерол и триглицериди.

Тинктура канела подпомага намаляването на телесното тегло.

Препоръчителна дневна доза:

20-30 капки (половин чаена лъжица), разтворени в чаша вода (50 ml,) или сок 2-3 пъти на ден, един час преди хранене.

Очакван ефект след приема 3-4 месеца

Продуктът не е подходящ за употреба при деца под 16 години, бременни и кърмещи жени.

Съхранение:

На сухо и защитено от слънчева светлина място,  при температура под 25 С.

Предупреждение: за Тинктура канела

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Да се използва до един месец след отваряне на капачката.

 

Допълнителна информация
Канела (Cinnamomum)е широко разпространена подправка. Притежава антибактериални и противопаразитни свойства, които обуславят приложението при различни бактериални и паразитни инфекции.
Едно от най-известните приложения на канела е повлияването на нивата на кръвната захар. Редица изследвания показват, че ароматната подправка притежава свойства, които повлияват успешно инсулиновата резистентност,която е в основата на диабет тип 2.
 
Установено е, че канела е сред най-силните антиоксиданти в света. Антиоксидантите намаляват формирането на свободните радикали, които увреждат клетките. Основно заради антиоксидантните си свойства, се счита, че канела може да се използва и при онкологични заболявания.
 
Канела понижава склонността на кръвта да се съсирва и така повишава кръвния ток към тъканите. Ето защо се счита, че приемът на канела води до повишаване на нивото на метаболизмаи понижаване на телесната маса. Приемът на канела едновременно с лекарства за разреждане на кръвта, може да доведе до повишен риск от кървене.
 
Kанела притежава и противогъбично действие. При вътрешен прием на канела, тя успешно се бори с инфекции от кандида в организма и освен това повишава имунитета. Екстракт от канела, може да се прилага и външно, при гъбични инфекции на кожата, особено в областта на краката.
 
Тинктура канела  повлиява психическото здраве като подобрява будността и паметта. Приятният аромат на канела подобрява настроението и оказва лек антидепресантен ефект.
Канела притежава свойствата на стимулант на храносмилателната система и успешно повлиява симптомите при синдрома на раздразненото черво, най-вече чувството за подуване. Това свойство на канела се дължи на антибактериалното ѝ действие, а също и на стимулирането на стомашните сокове.
 
Тинктура канела  намира приложение също и при раздразнен стомах, диария, повишено натрупване на газове в черватаи чувство на подуване.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. ТИНКТУРИ ТИНКТУРА КАНЕЛА ВТ 50 мл