Категории
УЕЛКИД БЕБЕ СИРОП 150МЛ 39157

УЕЛКИД БЕБЕ СИРОП 150МЛ

 ( 2 гласа )

Още от производител: VITABIOTIKC
Код на продукт: 39157
Последна промяна:
Цена: 14.50лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!


Какво представлява Уелкид сироп за деца и бебета?

За една майка няма нищо по- важно от здравето и правилното хранене на нейното бебе или подрастващо дете. Приемът на всички нужни витамини и минерали в необходимите количества от най- ранна възраст подсигурява доброто здраве в дългогодишен план.

Създаден от специалистите разработили Прегнакеър, сиропът Уелкид за деца и бебета е идеален за бебета над 3 месеца и деца до 5 годишна възраст. Той доставя безопасна и балансирана формула от 14 жизненоважни витамини и минерали. Уелкид за деца и бебета съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия.Той прави и вкуса на сиропа особено приятен за детето.

Сиропната формула на Уелкид за деца и бебета включва важните витамини А, С и D, както и витамините от гамата В, минерали, желязо и цинк нужни за растежа на детето, отделянето на енергия и здрава имунна система.

Уелкид за деца и бебета е създаден отчитайки нуждите на подрастващия организъм. Той доставя хранителни добавки в нужните нива във времето, когато бебетата и децата имат завишени нужди от такива, като цели да подпомогне бързия растеж на организма и изграждането на костната система, мускулите, кръвта и мозъка.

 
Мозък и Очи

Витамините от В групата заедно с желязото и цинка играят важна роля за правилното функциониране на мозъка. Желязото е от особено значение за нормалното развитие на мозъка и е необходим за изграждането на паметтта и в последствие за обучението на детето. Той е част от хемоглобина в червените кръвни тела, помага за придвижването на кислорода от дробовете до всички телесни тъкани, включително и мозъка. Желязото е и ко-фактор на редица ензими включени в енергийния метаболизъм.

Освен че е свързан с ученето, цинкът е включен в редица процеси в организма като синтезирането на ДНК, протеиновия и въглехидратния метаболизъм, растежа на костите, изграждането на кожата, играе важна роля за имунната система.

Уелкид за деца и бебета набавя и Омега-3 мастни киселини извлечени от ленено семе. В началото на своето развитие бебетата не могат сами да си набавят тези киселини, които са от изключителна важност за изграждането на очите и зрението като цяло.
Освобождаване на енергия

Уелкид за деца и бебата съдържа 500 милиграма екстракт от швейцарски алпийски малц  - естествен източник на енергия. Подрастващите имат нужда от витамините от В групата, за да преобразуват въглехидратите от храната в енергия.
Здрави  кости

Уелкид включва във формулата си витамин D3 и минерали като цинк за подпомагане на бързия растеж на детския организъм,растежа на зъбите и изграждане на здрава костна система. Нуждата от калций в този период е значителна заради бързото израстване на костите. Абсорбирането на калция и фосфора в организма се влияе от редица други добавки, включително и от витамин D.
Изграждане на кръвта

Желязото, витамин В12 и фолиевата киселина са важни за хемоглобина и кръвта, за пренасянето на кислорода и други хранителни добавки през кръвоносната система.

Напишете ревю
Вашето име:


Вашият коментар:
Note: HTML is not translated!

Оценка:  Лош             Добър

Въведете кода в полето отдолу:  1. 💊
  2. МАМА И БЕБЕ
  3. БЕБЕ УЕЛКИД БЕБЕ СИРОП 150МЛ