Категории
УРОФИТ ПРИМА табл. 500мг х 120 д-р Тошков

УРОФИТ ПРИМА табл. 500мг х 120 д-р Тошков

 ( 0 гласа )

Още от производител: TOMIL HERB
Код на продукт: 29955
Последна промяна:
Цена: 10.95лв.
Бърза поръчка !
Въведи телефонен номер и ние ще се свържем с Теб!

Урофит прима е билков продукт за бъбреците. Подкрепя нормалната функция на бъбреците и пикочните пътища. Съдейства за предотвратяване образуването на пясък и камъни. Допринася за премахване на бактериите в урината и отоците, получени вследствие на бъбречни възпаления. Д-р Тошков лекува всички заболявания на бъбреците и пикочните пътища – пиелонефрит, камъни в бъбреците, цистит, бактерии в урината и глумерулонефрит с помощта на Урофит прима.

Как и колко може да се приема?

Урофит Прима се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Урофит Прима се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 6-12 месеца).

Билките, които се използват във Урофит Прима са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България – планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Урофит Прима няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Урофит Прима не може да се получи. Урофит Прима не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Урофит Прима може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации:

    При хроничен пиелонефрит – Урофит + Полски хвощ
    При цистит и бактерии в урината – Урофит + Мечо грозде + Лакторея
    При простатит – Урофит + Простатин + Мечо грозде
    При камъни в бъбреците – Урофит + Полски хвощ + Мечо грозде
    При глумерулонефрит – Урофит + Полски хвощ + Хепатостим
    При подагра – Урофит + Хепатостим + Ревмофит

  1. 💊
  2. ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ УРОФИТ ПРИМА табл. 500мг х 120 д-р Тошков